Samsung logo Uniqua logo Partum TV logo

Бесплатно активирање на осигурувањето

Информации за уредот

ДАТУМОТ НА КУПУВАЊЕ

ПРОИЗВОДИТЕЛОТ НА УРЕДОТ

ТИП НА УРЕД

ТИП НА УРЕД

МОДЕЛ НА УРЕДОТ

МОДЕЛ НА УРЕДОТ

IMEI БРОЈ

ЦЕНА НА УРЕДОТ

БРОЈ НА ФАКТУРА

МЕСТО НА КУПУВАЊЕ

МЕСТО НА КУПУВАЊЕ

ПРЕТХОДЕН МОДЕЛ

ВОЗРАСНА ГРУПА

КАДЕ ДОЗНАВТЕ ЗА ОВАА ПОНУДА?

Лични податоци

ИМЕ И ПРЕЗИМЕE

Е-ПОШТА

ГРАД

ПОШТЕНСКИ БРОЈ

УЛИЦА И БРОЈ

МОБИЛЕН

Активирањето на уредот треба да заврши во рок од 7 дена од денот на купувањето.
Со активирање на Samsung Galaxy S10+, S10 или S10e купени кај овластен продавач на Samsung, ќе имате право на една година осигурување во случај на оштетување на екранот, со плаќање на фиксен надомест од 99 евра. Повеќе во Правила и услови.

Промоцијата важи за сите Samsung Galaxy S10+, S10 или S10e купени до 30.06.2019. кои се успешно активирани на оваа страница.